Quickscan bedrijfsdaken

Energietransitie

We zitten als land midden in een energietransitie waarbij we steeds meer van fossiele energie naar duurzaam opgewekte energie overgaan. Op veel manieren wordt daar in het groot en klein inzet voor geleverd. Ook het bedrijfsleven is zich steeds meer bewust van de noodzaak en onderneemt op velerlei gebied stappen. Het inzetten van bedrijfsdaken voor de opwek van duurzame energie is een belangrijk onderdeel!

Energie Coöperatie Rhenen gelooft ook in de urgentie om nú stappen te zetten in de opwek van duurzame energie. Om te komen tot een beter leefmilieu voor iedereen. Daarom zijn we een initiatief gestart waarbij we bedrijven GRATIS een Quickscan kunnen aanbieden.

Quickscan

Deze Quickscan brengt mogelijkheden in kaart om zonnepanelen op uw bedrijfsdak te laten installeren. Op basis van uw wensen worden in de scan diverse passende scenario’s weergegeven en samengevat. Uitgaande van de technische mogelijkheden voor uw locatie, de geldende regelingen en eventuele verschillende financieringsconstructies. De rapportage is overzichtelijk in beeld en cijfers. De scenario’s worden zodanig uitgewerkt dat u meteen een goed overzicht krijgt van het financiële plaatje.

Zoals eerder al gezegd is deze Quickscan gratis en zonder verplichting. Uiteraard kunnen wij ook helpen bij de uitvoering van een zon-op-dak-project, mocht je dat graag willen.

Vraag een gratis Quickscan aan. Wij zullen dan contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.